Case Study - Ogilvy & Mather, Kuala Lumpur

Project data

  • Customer
  • Ogilvy & Mather
  • Value
  • Under GBP 0.5m (RM597, 384)
  • Area
  • 10,000 sq ft
  • Programme duration
  • 8 weeks
  • Completion date
  • July 2009
  • Project Manager
  • EK/Din

Overview

A 10,000 sq ft office upgrade in a live environment involving the creation of a new workplace setting for all staff with the added bonus of a bar and cafe area. Comprising hard polished concrete floors and themed interior design, the new ‘O’ Bar has created a buzz within the Ogilvy & Mather office. Fitted out with private seating booths, kitsch loose furniture, cafe seating, a pool table and live beer on tap, this new facility is set to make headlines within the WPP office portfolio. Accompanying the bar area is a main boardroom that again extends the ‘O’ theme via a circular table with an illuminated tree as a centrepiece. With a feature CNC profiled spray painted wall and interactive AV provision, the room has already become a favourite with management and staff members alike.
Ogilvy_Band_image