Case Study - Boral, Petaling Jaya

Project data

  • Customer
  • Boral

Overview

The project spanned over 11,000 sq ft of level 17 of the recently completed high-rise Pinnacle office tower located within the Bandwar Sunway Resort City in Petaling Jaya.

Visitors are welcomed through the reception area that incorporates a striking, feature backdrop wall. Its fluid curved design, punctuated with diamond-shaped protrusions, provides a whole new perspective on how Boral's gypsum and dry lining products can be utilised. 

The materials showcase continues throughout the fabric of the office that houses 60 work stations, a 30-person training facility and a variety of formal and informal meeting rooms and break-out areas as well as a relaxing cafeteria with kitchen and pantry. Large swathes of graphics add stimulation and colour whilst also subtly educating visitors and employees about the Boral brand spirit and product.

Boral